Bár már egy jó ideje tudunk felvenni Babváró hitelt, még mindig sokan kivártak. Jellemzően azok, akik egy kicsit megfontoltabbak, és kíváncsiak a tapasztalatokra. Igazság szerint sokkal több a pozitív tapasztalat, mint a negatív, és valóban egy két érdekességre is fény derült. Megmutatjuk, mire figyelj, hogy gyorsan megkaphasd az akár 10 millió forintot.

Mennyi pénzt igénylünk?

Talán senkit nem lep meg, hogy mivel a nem kell kamatot fizetni, és fedezetet sem kell adni a hitelért, ezért mindenki egy kicsit magasabb összegben gondolkozik. Ebben az is a segítségünkre van, hogy a havi törlesztés nem csúszhat havi 50 ezer forint fölé.

Pontosan ezek miatt nem is meglepő, hogy az eddigi adatok alapján az átlagosan felvett Babaváró hitel 9,7 millió forint.

A jövedelem igazolás kulcskérdés

Mivel nem egy állami támogatásról van szó, hanem egy hitelről, ezért át kell esnünk a szokásos protokollon. Ilyen például a jövedelem igazolás. És akad olyan tapasztalat, amely szerint nem mindenki felelt meg.

Bár nincsenek teljesíthetetlen feltételek, de azért fontos, hogy ne legyünk a sokak által csak „bárlistának” nevezett KHR listán. Továbbá az is, hogy ne legyen túl sok hitelünk már most is. Hiszen a JTM szabályzás a Babváró hitelre is vonatkozik. Ez határozza meg, hogy a keresetünk mekkora részét fordíthatjuk hiteltörlesztésre.

Ráadásul a bírálat feltételei jelentősen eltérhetnek a különböző pénzintézetekben, a bankok egymástól eltérően számítják és veszik figyelembe a hitelképesség bírálatakor a különböző jövedelmi elemeket.

A legjobb tanácsok

Igazság szerint az alábbiakat tudjuk javasolni:

  • Legyen nálatok az összes személyes okmányotok! (személyi igazolvány, lakcímkártya, adókártya)
  • Amennyiben már babát vártok, és elmúlt a hölgy 12 hetes terhes, akkor vigyétek a terhes-gondozási kiskönyvet is
  • A jövedelemigazolást se feledd el

És a legfontosabb tanács, hogy keress fel minket! Mi a legjobb tudásunk szerint fogunk Téged segíteni. Így akár már 1-3 nap alatt is megkaphatod a Babaváró 10 milliót.